Assortiment van 4 hapjes per persoon samengesteld uit volgend aanbod:
Assortiment
Mini garnalencocktail
Mini tomaat garnaal
Carpaccio van zalm met dille en roze peper
Glaasje met meloen en Gandaham
Wrap met gerookte zalm en kruidenkaas
Combinatiemogelijkheden
Bamboemanden gevuld met belegde minibroodjes:
préparé,
kip curry, krabsla, Gandaham, gerookte zalm, kaas
(Ook voor kinderen mogelijk met hagelslag, choco en jam)
€ 1.75/st
Assortiment van rauwkost (radijsjes, kerstomaten, rammenas
of bloemkool, wortelen en komkommer) met dipsaus
€ 2.25/pp
Assortiment van appelkappers, gemarineerde olijven
en gemarineerde ansjovis
€ 2.50/pp
Groentenchips en bugles met chavroux
€ 2.50/pp
Dessertjes in glaasjes zoals chocomousse en bavarois of minigebakjes
€ 1.75/st
Belegde luxebroodjes: zoals eendenmousse met chutney
van mango, gerookte zalm met kruidenkaas en bieslook,
gedroogde Livarham met Parmezaanse kaas, zongedroogde
tomaten en rucola, gerookte eendenborst, préparé met
kappers en rode ui, brie met honing en noten
€ 2.00/st
Formule 2 11,50 euro/pp
Assortiment van 6 hapjes per persoon samengesteld uit volgend aanbod:
Assortiment
Bamboeschaaltje met meloen, munt en Gandaham
Mousse van eend en gans met uienkonfijt in jeneverglaasje
Wrap met Gandaham, mascarpone, gekonfijte tomaat en pesto
Gevuld krabschelpje
Cocktail van grijze garnalen
Scampi in filodeeg
Quiche met prei en Duvel
Bladerdeeghapje
Glaasje chocomousse
Combinatiemogelijkheden
Bamboemanden gevuld met belegde minibroodjes:
préparé,
kip curry, krabsla, Gandaham, gerookte zalm, kaas
(Ook voor kinderen mogelijk met hagelslag, choco en jam)
€ 1.75/st
Assortiment van rauwkost (radijsjes, kerstomaten, rammenas
of bloemkool, wortelen en komkommer) met dipsaus
€ 2.25/pp
Assortiment van appelkappers, gemarineerde olijven
en gemarineerde ansjovis
€ 2.50/pp
Groentenchips en bugles met chavroux
€ 2.50/pp
Dessertjes in glaasjes zoals chocomousse en bavarois of minigebakjes
€ 1.75/st
Belegde luxebroodjes zoals: gerookte zalm met kruidenkaas
en bieslook, gedroogde Livarham met Parmezaanse kaas,
zongedroogde tomaten en rucola, gerookte eendenborst,
préparé met kappers en rode ui, brie met honing, ...